top of page

Gårdbutikken er lukket - hvorfor?

Føler mig lidt som en dramaqueeen. Først rober vi op om hjælp, så får vi det, og så lukker vi butikken. Det er ikke så enkelt dog... 

I søndags sat jeg med 4 store kasser proppet med grøntsager. Jeg ved hvor meget arbejde jeg, Klara og Lasser har lagt ned for at dyrke de grøntsager.

.....og hvad jeg skal betale for at skulle sælge dem i butikken. 

Og så all den plastik..

 

Nu var de andre så søde og tog omkostningerne for sine produkter, men sådan kan jeg jo ikke holde på i længden, så er jeg jo som alle andre butikker.

-og vi vil jo være med på en endring hvor ressourcer bliver godt ivaretat.

Måske er en af nøglerne til at mindre går til spilde at der planlægges endu bedre? 

 

Det satser jeg på, og det håber jeg i vil være med til. Jeg har derfor valgt at lukke butikken og i stedet have 2 dage med grøntleverancer på bestilling. På den måde høstes kun det som bruges. 

Mandag og torsdag kan der nu hentes friskt grønt her på Kastanjely eller i Spinderihallerne. 

I kan her som nu, selv vælge hvad i vil have i jeres pose, eller købe sæsonposen vi sætter sammen uge for uge.

 

Måske vil nogen af jer dele hvordan I bliver inspireret af sæsonens råvarer, så kan vi hjælpe hinanden med ideer og erfaringer? Nogle dage er det en leg at lave noget godt med det man har for hånden, og nogle dage er det dejligt at have en plan. Vi skal nok have lidt af begge dele om vi skal bruge ressourcerne vi har fuldt ud.

 

Noget af det jeg selv bruger at lave er et godt urtesalt. Det synes jeg løfter de fleste retter, og helt friske urter giver bare en anden smag til saltet.

-------------------

en sæsonpose koster 130 eller 180 kr se webshop

Tusind tak til alle der har
handlet hos os

0A93ADA1-10A8-4609-A701-2139867BBC76.JPG
bottom of page