top of page

Grøntsager og grøntposer

Grøntsager

Fast ugentlig grøntposeeller kom og hent i staldørsalget når i har brug for noget friskt og lokalt, det er op til dig. 

 

Fra og med juni og langt henimod Jul kan vi forsyne vores kunder med det friskeste af lokale grøntsager, du kan lave en fast ugentlig bestilling (se næste afsnitt), eller handle i butikken når du har lyst. Salater, tomater, kål, agurk, bønner, gulerødder, kartofler, porre, fennikel, krydderurter, majs, selleri, persillerødder og mange mange andre grøntsager er et udvalg af de produkter vi tilbyder i løbet af sesonen. 

Du kan tilmelde dig vores grøntordning og bestille en pose til 130, 180 eller 255 kr. Det faktureres månedlig og en er velkommen til at melde ferie, med en uges varsel. En er også velkommen til at give posen til en bekendt når en er væk.

I butikken finder du også æg fra vores fritgående havehøns, som spiser til overs grønt fra drivhuserne sammen med økologisk dansk foder, kan bestilles sammen med grøntsagerne.  

Jeg ønsker at modtage grøntposer fra Kastanjely 

Tak for din indsendelse!

 

Squash i overflod, græskar og alle slags rodfrugter. Løg, hvidløg, salat løg og masser af ærter og bønner, hestebønner. Og hvad mere... broccoli, blomkål og spidskål. Spinat, New Zealand og mangold. Nye kartofler.

 

Det meste inden kål og næsten altid en variant i posen. 

Udlevering sker  torsdag fra kl 14. . Skriv dine ønsker i kommentarfeltet, så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Eksempel på grøntpoe fra Kastanjely
bottom of page