Grøntsager og grøntposer

Grøntsager

Fast ugentlig grøntposeeller kom og hent i staldørsalget når i har brug for noget friskt og lokalt, det er op til dig. 

 

Fra og med maj og langt henimod Jul kan vi forsyne vores kunder med det friskeste af lokale grøntsager, du kan lave en fast ugentlig bestilling (se næste afsnitt), eller helt enkelt, bestille når du har lyst. Spirer, erteskud, salater, tomater, kål, agurk, bønner, asparges, gulerødder, kartofler, porre, fennikel, krydderurter, majs, auberginer, selleri, persillerødder og mange mange andre grøntsager er et udvalg af de produkter vi tilbyder i løbet af sesonen. Spirer sælger vi hele året. 

Æg fra vores fritgående havehøns, som spiser til overs grønt fra drivhuserne sammen med økologisk dansk, kan bestilles sammen med grøntsagerne.  

Nogle afgrøder kommer fra permanente vækster som år efter år giver frugter, andet kommer fra et årige bed, som er gravet og kultiveret skånsomt i hånden. På den måden kan vi tilbyde en relativt stor mængde grøntsager selv om vores areal er ganske begrænset. 

Jeg ønsker at modtage grøntposer fra Kastanjely 

Tak for din indsendelse!

 

Squash i overflod, græskar og alle slags rodfrugter. Løg, hvidløg, salat løg og masser af ærter og bønner, hestebønner. Og hvad mere... broccoli, blomkål og spidskål. Spinat, New Zealand og mangold. Nye kartofler.

 

Det meste inden kål og næsten altid en variant i posen. 

Udlevering sker  torsdag fra kl 14. . Skriv dine ønsker i kommentarfeltet, så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Eksempel på grøntpoe fra Kastanjely